Η εταιρεία

 

 
 
ΠΡΟΦΙΛ:
Το τεχνικό γραφείο μας, ιδρύθηκε το 2007 με αντικείμενο εργασιών την μελέτη και κατασκευή ηλεκτρολογικών εργων.Σε σύντομο χρονικό διάστημα επεκτάθηκε στα συστήματα ασφαλείας  πετυχαίνωντας συνεργαίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο  δινόντας στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην κατασκευή  ηλεκτρολογικών έργων οσο και στην προμήθεια - τοποθέτηση συτημάτων αφαλείας. Το 2009 ακολουθώντας τους ρυθμούς  της αγοράς αναπτύχθεικε στον κλαδο των φωτοβολταϊκών συστημάτων παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα μια σειρά απο μεγάλα έργα  στην ευρύτερη περιοχή σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Φ/Β panels και αντιστροφέων. Στόχος να παρακολουθούμε την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογιάς με απόλυτη συνέπεια και να πηγαίνουμε ένα μικρό βήμα πιο μπροστά από τα καθιερωμένα στάνταρντ της τέχνης και της επιστήμης στην περιοχή μας. Να βρισκόμαστε στην πρωτοπορία της εφαρμογής της τεχνολογίας στους τομείς στους οποίους ασχολούμαστε. Η προσπάθεια για βελτίωση είναι συνεχής. Τελικός στόχος μας η παροχή του μέγιστου δυνατού στον πελάτη μας
 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ :

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η επιλογή και απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η διαρκής εκπαίδευση και παρακολούθηση σεμιναρίων εξειδίκευσης και τεχνικών σεμιναρίων.Αποτελείται απο δύο μηχανικούς ( Ηλεκτρολόγους) και απο τρεις αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες που απασχολούνται μόνιμα  για την εκπλήρωση των έργων  που αναλαμβάνει η επιχειίρηση.

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Το γαρφείο μας παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε 18ωρη βάση με έμπειρο τεχνικό δυναμικό. Για το λόγο αυτό συνάπτει συμβάσεις υποστήριξης, οι οποίες μπορούν να ανανεώνονται περιοδικά, καθώς και να προσαρμόζονται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη με επιλογή του κατάλληλου προγράμματος υποστήριξης.Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υποστήριξης είναι οι ακόλουθες:

  • Τηλεφωνική Υποστήριξη
        Παρέχονται οδηγίες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

  • Eπιτόπια Τεχνική Υποστήριξη
         Μηχανικός του γαρφείου επισκέπτεται το χώρο της εγκατάστασης του πελάτη, για την αντιμετώπιση και την περαιτέρω ανάλυση ιδιαίτερων προβλημάτων και αναγκών.

  • Σύσταση Ομάδας Εργασίας
       Για την αποτελεσματική αποκατάσταση προβλημάτων το γραφείο διαθέτει συγκεκριμένη ομάδα εργασίας η οποία έχει ως σκοπό την διεξοδική μελέτη και αποκατάσταση   του προβλήματος.
 
The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere